donderdag 18 februari 2010

Hoofdgerecht :: Pasta d'amore ::

BEREIDINGSWIJZE
Kuis en was de groenten. Versnijd ze vervolgens allemaal in een brunoise (teerlingen van 0,5 cm). Neem de bloem en kruid deze met peper en zout. Versnijd de kipfilets in de gewenste grote en wentel ze in de gekruide bloem. Laat nu de penne koken. Neem intussen een steelpan en begin met het aanstoven van de groentjes. Voeg 2 à 3 lepels tomatenpuree toe en een beetje kippenfond (indien je geen kippenfond hebt laat je een blokje smelten in kokend water). Neem een pan en bak daarin de kip goed aan en kruid ze met een beetje oregano. Dresseer alles mooi op een bord en werk af met basilicum, de Parmezaanse kaas en de olijfolie.


Voor meer informatie & de .pdf van dit recept Klik hier

1 opmerking:

  1. Dit recept ziet er heel lekker uit en niet moeilijk... Ga ik zeker eens proberen!

    BeantwoordenVerwijderen